Vi har det du trenger for en engasjerende teamaktivitet

Vi engasjerer og utvikler dine ansatte gjennom fysiske og virtuelle aktiviteter. Med gamification som verktøy sørger vi for at deltakerne samarbeider for å skape en god kultur i bedriften, gjennom læring og å ha det gøy.

OVERSIKT OVER ALLE VÅRE TEAMBUILDING KATEGORIER

Charlotte Ringnes Relling - EVENT NPG

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

?
TA KONTAKT
TLF: 22 28 00 22
Send inn ditt spørsmål!
Takk, din melding har blitt mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Virtuell teambuilding

Morsomme, engasjerende og utfordrende aktiviteter som styrker samholdet og de gode relasjonene i bedriften. Super aktivitet for grupper på 3-5 personer, gjerne på tvers av avdelinger, internt og eksternt. Deltakerne vil bli godt kjent med hverandres ressurser, noe som kan komme til nytte i videre samarbeid. De digitale aktivitetene støtter alle plattformer for videokonferanser.

Våre virtuelle teambuilding-spill:
LES MER OM KATEGORI

Onboarding

Spesialtilpassede onboarding-spill som gjennomføres fysisk og/eller virtuelt i bedriften, vil raskt få nyansatte godt integrert. Den ansatte vil føle seg inkludert, ivaretatt og kan komme raskere i gang med oppgavene sine.

Spill under onboarding:
LES MER OM KATEGORI

Fysisk teambuilding

Våre teambuilding og aktiviteter skaper energisk samarbeid og god stemning. Spillene er digitale, og kan skreddersys etter ditt behov. Spillene gjennomføres fysisk, inne eller ute, og lagene får utdelt et nettbrett de gjennomfører spillet på. Denne løsningen kan gjennomføres på din ønskede lokasjon. Er du klar for en skikkelig morsom utfordring?

Kategorier under fysisk teambuilding:
LES MER OM KATEGORI

Kultur og verdier

Verdier er vanskelig å implementere hos de ansatte. Vi hjelper dere å synliggjøre verdiene, gjøre de mer konkrete, og kobler de til medarbeidernes hverdag på en engasjerende måte, gjennom et digitalt spill. Vi er eksperter på å få budskapet ut til alle i organisasjonen, både ved lansering av nye verdier eller relansering av eksisterende verdier. Spillene kan gjennomføres fysisk, virtuelt eller begge deler. Har du ansatte på mer enn en lokasjon, kan spillene gjennomføres online slik at alle blir inkludert i opplevelsen.

Spill under kultur og verdier:
LES MER OM KATEGORI
Vi er her for å hjelpe!

Vi følger deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og innhenting av data, enten vi er der live eller en telefonsamtale unna. Fortell oss hva dere trenger!

Takk for at du kontakter oss.
Oops! Her ble det noe feil. Se over om det er noe som ikke er riktig.