VIRTUELL TEAMBUILDING
Styrk samholdet og de
gode relasjonene
i bedriften
Styrk samholdet og de
gode relasjonene i bedriften

Med morsomme, engasjerende og utfordrende digitale teambuilding og aktiviteter vil medarbeidere og ledere bli mer inspirert til å bygge tettere bånd med kollegene sine.

POPULÆRE VIRTUELLE TEAMBUILDING-SPILL

Escape Game

Et morsomt og engasjerende virtuelt escape-spill. En hacker har tatt kontroll over filene deres. Kan dere låse dem opp på 45 minutter? Kule og utfordrende oppdrag skal løses sammen i små grupper. Stimulerer både logisk og kreativ tankegang med ledetråder for å få bedriftens hackede filer tilbake. Kan spilles online, hvor som helst!

Les mer
Escape Game

Kunsttyvene “The Royals” har slått til igjen! Følg sporene, løs kunstrelaterte oppdrag og få tilbake de stjålne kunstverkene i dette engasjerende online escape gamet.

Les mer
VIRTUAL GAME

Dette er spillet som tar stemningen til et nytt nivå! 30 morsomme miniutfordringer i fem forskjellige kategorier. Spillet fremmer samarbeid og kreativitet, og gir masse energi! Lagene spiller mot hverandre, så det gjelder å være kreative og tenke strategisk. Aktiviteten varer i 45 minutter og kan spilles fra hvor som helst via digitale møteplattformer eller fysisk på en lokasjon.

Les mer
Quiz

En morsom nettbasert quiz som passer perfekt inn i et møte, konferanse eller event. Spillet varer i 15 eller 25 minutter, og skaper god stemning, slik at deltakerne blir raskt kjent med hverandre. Rett og slett en super Icebreaker!

Les mer

Føl deg trygg på at du har valgt riktig

Vi er med deg hele veien, fra forespørsel til leveranse av tilpasset teambuilding og aktiviteter. Vi er opptatt av at du og bedriften skal ha en best mulig opplevelse, med engasjerte og energiske medarbeidere og de resultatene dere ønsker.

SE UTVALGET VÅRT
Du kan ringe oss på 22 28 00 22
Ring oss på 22 28 00 22
?
Send inn ditt spørsmål!
Takk, din melding har blitt mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi er her for å hjelpe!

Vi følger deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og innhenting av data, enten vi er der live eller en telefonsamtale unna. Fortell oss hva dere trenger!

Takk for at du kontakter oss.
Oops! Her ble det noe feil. Se over om det er noe som ikke er riktig.