Kultur og verdier
En perfekt måte å implementere verdiene i organisasjonen

Verdier er vanskelig å implementere hos de ansatte. Vi hjelper dere å synliggjøre verdiene, gjøre de mer konkrete, og kobler de til medarbeidernes hverdag på en engasjerende måte, gjennom et digitalt spill. Vi er eksperter på å få budskapet ut til alle i organisasjonen, både ved lansering av nye verdier eller relansering av eksisterende verdier. Spillene kan gjennomføres fysisk, virtuelt eller begge deler.

KULTUR- OG VERDIspill

VALUES GAME

Value learning game er en morsom og engasjerende måte å introdusere eller relansere verdiene til dine medarbeidere. Fokuset i spillet er forståelse for verdiene og kulturen, gjennom diskusjon og dilemmaer. I tillegg skaper spillet samhandling med kolleger og byr på morsom quiz. Spillet er alltid skreddersydd til bedriften.

Les mer
ESCAPE GAME

En hacker har tatt kontroll over bedriftens filer. Klarer de ansatte å låse de opp på 45 minutter? Beat the Hacker er et morsomt, engasjerende virtuelt escape spill. Spillet kan spilles online, hvor som helst! Aktiviteten kan tilpasses verdiene i akkurat din bedrift, med innhold som har med deres verdier å gjøre.

Les mer

Vær trygg på at du velger riktig for din bedrift

Vi er med deg hele veien, fra forespørsel til leveranse av tilpasset aktivitet. Vi er opptatt av at du og bedriften skal ha en best mulig opplevelse, med engasjerte og energiske medarbeidere og de resultatene dere ønsker.

SE UTVALGET VÅRT
Du kan ringe oss på 22 28 00 22
Ring oss på 22 28 00 22
?
Send inn ditt spørsmål!
Takk, din melding har blitt mottatt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi er her for å hjelpe!

Vi følger deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og innhenting av data, enten vi er der live eller en telefonsamtale unna. Fortell oss hva dere trenger!

Takk for at du kontakter oss.
Oops! Her ble det noe feil. Se over om det er noe som ikke er riktig.