Digital teambuilding og aktiviteter.

TEAMBUILDING
Aktiviteter som kan spilles hvor som helst

I vårt sortiment finner man et variert utvalg av digital teambuilding og aktiviteter som kan leveres uansett hvor deltakerne er. Alle spillene er skapt for å sikre maksimalt engasjement, mye energi og positiv deltakelse for alle typer mennesker. Dette er fantastiske aktiviteter, og de fleste kan tilpasses etter behov!

Martin Vinje - Lyn&Torden Event

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

?
Send inn ditt spørsmål!
Takk! din melding har blitt mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Art Heist

Kunsttyvene “The Royals” har slått til igjen! Følg sporene, løs kunstrelaterte oppdrag og få tilbake de stjålne kunstverkene i dette engasjerende online escape gamet.

Online Office Challenge

Få frem teamfølelsen, samarbeid og glede. Med 30 morsomme utfordringer i fem forskjellige kategorier vil latteren sitte løst og kreativiteten blomstre.

Green Hat Challenge

En engasjerende og kreativ poengjakt der dere kommer tett på hverandre, og hvor godt samarbeid er avgjørende for å lykkes! Vår bestselgende teambuildingsaktivitet!

Escape Game: The Lockdown

En hacker har sperret alle firmaets filer. Klarer dere å låse dem opp på 60 minutter? The Lockdown er et altoppslukende og underholdende escape game.

Mingle Game

Leter du etter en måte å gjøre minglingen blant de ansatte lettere, og mer underholdene? The Mingle Game er en perfekt aktivitet!

Music Experience

Krydre kvelden med en musikalsk utfordring! Denne aktiviteten tar dere gjennom musikk fra 1970-tallet og frem til i dag.

Icebreaker Game

Kickstart møtet eller eventet ditt med dette spillet! Icebreaker Game er en morsom og uformell konkurranse der de ansatte får bryne seg på quiz i en rekke varierte kategorier.

Når dere lykkes har vi
gjort jobben vår

Er det noe du lurer på om teambuilding-spillene, hvordan de kan tilpasses bedriften eller hvor du i det hele tatt skal begynne? Ikke nøl med å ta kontakt. For oss er det viktig at du får mest mulig og det beste ut av ditt teambuildingarrangement. Jo mer du spør, dess mer kan vi bidra til at du lykkes!

SEND FORESPØRSEL
Du kan ringe oss på 22 28 00 22
Ring oss på 22 28 00 22
TA KONTAKT
TLF: 930 13 958
?
Send inn ditt spørsmål!
Takk, din melding har blitt mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi er her for å hjelpe!

Vi følger deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og innhenting av data, enten vi er der live eller en telefonsamtale unna. Fortell oss hva dere trenger!

Takk for at du kontakter oss.
Oops! Her ble det noe feil. Se over om det er noe som ikke er riktig.