QUIZUTFORDRING
Icebreaker

Gjør noe engasjerende og morsomt under deres virtuelle møter, eventer eller konferanser – spill Icebreaker Game!

UBEGRENSET ANTALL DELTAKERE
175 NOK eks mva p.p., min 5.000 eks mva
?
QUIZUTFORDRING
ALLE SPILL KAN SPILLES VIRTUELT, FYSISK & HYBRID
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Icebreaker Challenge | VIRTUELL TEAMBUILDING

Virtuelt teambuilding-spill

Virtuelt Icebreaker Game er en kort og morsom energizer som får fart på digitale møter og eventer. Som navnet avslører er aktiviteten en perfekt icebreaker som bringer deltakerne tettere på hverandre.

Enkelt og morsomt
Gir energi
Kan spilles hvor som helst!

Om Virtuelt Icebreaker Game

Icebreaker Game er et kort og morsomt quiz-spill som gir energi og en herlig følelse under digitale møter og eventer! Spillet er laget slik at det passer perfekt inn i deres agenda, og startes enkelt med ett klikk på deres unike spill-link! Spillet kommer i to varianter: 15 eller 25 minutter. Halvveis i spillet ha vi satt av 5 minutter der deltagerne blir bedre kjent på en morsom og enkel måte. Kontakt oss om dere vil teste en demo av spillet.

Klikk for å se ->

Spillets innhold

Icebreaker Game er inndelt i tre korte runder som utgjør totalt 15 eller 25 minutter. Icebreakeren har 2 heat med quiz og en bli kjent-oppgave i midten av spillet. Eksempler på quizkategorier er: verdensrommet, festivaler, natur & dyreliv, transportmidler, sosiale media, musikk fra 2000-tallet, verdens byer, kunst & kultur og mat & drikke.

Klikk for å se ->

Hvordan spillet fungerer

Spillet gjennomføres i grupper på 3-6 personer ved bruk av en PC eller et nettbrett per lag. Spillet kan gjennomføres virtuelt via en videokonferanseløsning, på en fysisk lokasjon eller begge deler. Hvert lag har en lagleder, som kjører spillet i sin nettleser og deler skjerm med de andre på laget. Dersom selskapet er lokalisert i flere byer eller land kan spillet gjennomføres på tvers av landegrenser. Aktiviteten kan gjennomføres på egen hånd eller ved hjelp av våre aktivitetsledere.

Klikk for å se ->

Skreddersy spillet

Vi kan tilpasse spillet ved å legge inn quizoppgaver som handler om deres bedrift. Aktuelle temaer kan være strategi, fun facts, deres ansatte, verdier, bærekraft o.l. Vi kan gi dere eksempler på oppgaver som er brukt tidligere, for å forenkle prosessen deres. Vi kan også inkorporerer selskapets egne bilder, logo og fargekoder. Designteamet vårt vil tilpasse spillet for å lage en rød tråd.

Klikk for å se ->

Umiddelbare resultater

Alle resultater fra spillet får man umiddelbart på våre dashboards. Bruk dashboardet til å gå gjennom resultatene i plenum. Man kan også sammenligne resultatene i ulike land, byer, divisjoner, avdelinger osv.

Klikk for å se ->

Hva er utbyttet av aktiviteten?

Icebreaker Game er en kort og morsom energizer som får fart på møter og eventer. Som navnet avslører er aktiviteten en perfekt icebreaker som bringer deltakerne tettere på hverandre. Spillet skaper latter og samhørighet, samtidig som man får konkurrere lagene imellom.

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
10+
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Hvor kan vi spille?
Hvor som helst! Alt dere trenger er en PC per lag, tilgang til internett og et videokonferanseverktøy. Dersom spillet gjennomføres fysisk på en lokasjon trenger dere ikke en videokonferanseløsning.
Tilbyr dere support under spillet?
Absolutt, ta kontakt så kan vi fortelle mer om dette.
Hvem passer aktiviteten for?
Icebreaker Game passer til alle, og oppgavene er morsomme og varierte.
Kan man skreddersy spillet?
Ja, delvis. Det er mulig å legge inn firmaets logo og en valgfri farge fra deres grafiske profil. I tillegg kan vi legge inn egne quizoppgaver om selskapet for en ekstra kostnad.
Er det en app man laster ned?
Nei, spillet gjennomføres som en webapplikasjon (man spiller i en nettleser på en PC), så man trenger ikke laste ned noe.
Kan vi spille med noen personer samlet fysisk og noen som deltar virtuelt?
Absolutt, vi kan organisere slike hybridvarianter.
Detaljer om spillet
Hvordan:
Deltagerne deles inn i mindre grupper på 3-5 deltagere med mål om å samle mest mulig poeng ved å besvare så mange spørsmål som mulig før tiden er ute. Spillet er digitalt og resultatene kan følges live via et «leaderboard».
Pris per person:
175 kr per person, minimum 5.000 kr totalt.
Varighet
15 eller 25 minutter.
Hvor:
Aktiviteten spilles online. Dere trenger tilgang til datamaskin eller nettbrett samt valgfritt videokonferansesystem (f.eks. Zoom, Teams, etc.).
Gruppestørrelse:
Ubegrenset antall deltakere
Icebreaker Challenge
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.