Onboarding
La de ansatte bli kjent med organisasjonen, verdiene og kulturen på en inspirerende måte

Forskning viser at de 3 første månedene på arbeidsplassen er avgjørende for å engasjere og beholde nyansatte. Spesialtilpassede onboarding-spill som gjennomføres fysisk og/eller virtuelt i bedriften, vil raskt få nyansatte godt integrert. Den ansatte vil føle seg inkludert, ivaretatt og kan komme raskere i gang med oppgavene sine.

POPULÆRE TEAMBUILDING- OG FAGSPILL

ONBOARDING GAME

Onboarding game er en morsom og engasjerende måte å introdusere selskapet til nye medarbeidere. Fokuset i spillet er å forstå de vanskeligste temaene som visjon, strategi og kultur & verdier, gjennom diskusjon og dilemmaer. I tillegg blir det samhandling med kolleger og morsom quiz. Spillet er alltid skreddersydd til bedriften, og gjennomføres i små grupper slik at alle har mulighet til aktiv deltakelse.

Les mer
VALUE GAME

Verdier er vanskelig å implementere. Vi hjelper dere å synliggjøre verdiene, gjøre de mer konkrete, og kobler de til de nyansattes hverdag på en engasjerende måte, gjennom et digitalt spill. Spillene kan gjennomføres fysisk, virtuelt eller begge deler. Har du nyansatte på mer enn en lokasjon, kan spillene gjennomføres online slik at alle blir inkludert i opplevelsen.

Les mer
Escape Game

En hacker har tatt kontroll over bedriftens filer. Klarer de nyansatte å låse dem opp på 45 minutter? “Beat the Hacker” er et morsomt, engasjerende virtuelt escape spill. Spillet kan spilles online, hvor som helst! Aktiviteten kan tilpasses onboarding i akkurat din bedrift, med innhold som har med deres virksomhet å gjøre.

Les mer

Vær trygg på at du velger riktig for din bedrift

Sammen finner vi ut av hva som er den rette aktiviteten for
onboarding i bedriften, og du kan velge mellom virtuell, fysisk
eller hybrid løsning.

SEND FORESPØRSEL
Du kan ringe oss på 22 28 00 22
Ring oss på 22 28 00 22
?
Send inn ditt spørsmål!
Takk, din melding har blitt mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi er her for å hjelpe!

Vi følger deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og innhenting av data, enten vi er der live eller en telefonsamtale unna. Fortell oss hva dere trenger!

Takk for at du kontakter oss.
Oops! Her ble det noe feil. Se over om det er noe som ikke er riktig.