Fysisk teambuilding og aktiviteter.

TEAMBUILDING
Andre destinasjoner

Opplev fantastiske steder og byer på en ny måte. Våre teambuilding og aktivitetene skaper samhold og gir ny kunnskap både kulturelt og geografisk om stedet du er på. Gruppene som spiller får oppgaver via nettbrettet. Det er ingen begrensninger for hvor mange som kan spille samtidig. Aktivitetene og oppgavene kan tilpasses etter behov.

Martin Vinje - Lyn&Torden Event

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

?
Send inn ditt spørsmål!
Takk! din melding har blitt mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Trondheim Challenge

I Norges tredje største by finner vi den store lille byen som byr på mye spennende! Trondheim Challenge er en artig teambuilding hvor man lærer om byen, og jobber i team - gjennom sightseeing!

Awesome Inc.

En engasjerende og kreativ poengjakt der dere kommer tett på hverandre, og hvor godt samarbeid er avgjørende for å lykkes!

Bergen Challenge

Bergen har mer å by på enn bare regn! Byen er full av kulturelle og historiske opplevelser og severdigheter! Velg Bergen Challenge som din neste teambuilding for en annerledes og morsom aktivitet.

Kristiansand Challenge

Det glade Sørland har mye å by på! I denne aktiviteten får dere besøkt de mest attraktive severdighetene, og jobbet sammen som et team for å skape følelsen av tilhørighet og trygghet i bedriften.

Lillehammer Challenge

OL-byen Lillehammer! Lillehammer har en spennende kulturhistorie, og med kort avstand til alle byens severdigheter er Lillehammer Challenge en gøyal teambuilding som passer for alle!

Drammen Challenge

Urbane Drammen har vunnet flere priser for sitt arbeid med byutvikling. Vi har laget et GPS-spill som inneholder godbiter som blant annet Ypsilon bro, Drammens teater og lokalskatten Aas bryggeri!

Lysebu Challenge

Bli kjent med Lysebu og deres spennende historie! I denne engasjerende og morsomme poengjakten vil dere bli godt kjent med området, og hverandre. Her gjelder det å samarbeide for å lykkes!

Oscarsborg Challenge

Oscarsborg Festning ligger som en perle midt i Drøbaksundet! Bli med på en spennende og lærerik teambuilding, hvor dere får brynt dere på både kreativitet, historie og samarbeid.

Son Challenge

Norges «nordligste sørlandsby» ligger i Son! Bli kjent med denne kystperlen som er fullspekket med spennende kystkultur og historier, og oppdag hvordan dere samarbeider ved hjelp av Son Challenge.

Tønsberg Challenge

Norges eldste by tilbyr både flott skjærgård, spennende historier og kule kulturopplevelser! Tønsberg Challenge er engasjerende, og tester både hukommelsen og kreativiteten. Her er det noe for alle!

Larvik Challenge

Larvik er et populært og sjarmerende reisemål med en fantastisk kystlinje! Larvik Challenge er en gøy aktivitet som kombinerer teambuilding med sightseeing av de mest sentrale severdighetene i byen.

Sandefjord Challenge

Den sjarmerende kystbyen har en rik kulturarv, hvor vikingene og hvalfangstindustrien har satt sitt preg. I Sandefjord Challenge kan dere besøke spennende GPS-lokasjoner og kjenne på teamfølelsen!

Fredrikstad Challenge

Sjarmerende Fredrikstad er en hyggelig liten by! Her finnes viktig historie og vakker skjærgård. Gjennom Fredrikstad Challenge får du besøkt de 9 mest interessante GPS-lokasjonene gjennom samarbeid.

Tromsø Challenge

Nordens Paris har mer å by på enn bare Rorbua! I Tromsø Challenge får dere besøkt gøyale lokasjoner, samtidig som dere får testet samarbeidsevnen og konkurranseinstinktet.

Haugesund Challenge

Haugesund har som kystby også hatt en sentral rolle i vikingtiden, og kan i dag by på hyggelige gater med koselige butikker og caféer. Her vil man få en frisk og vakker naturopplevelse!

Moss Challenge

Moss Challenge er en kreativ og morsom teambuilding. Det er en energisk og variert aktivitet, der du tar deg rundt i Moss for å løse oppdrag på nettbrett.

Gøteborg Challenge

Ikke langt unna den norske hovedstaden finner man den svenske perlen Göteborg, med et hav av muligheter. Vi har laget et sightseeing-spill som tar deg med rundt til byens mange godbiter!

København Challenge

I Nordens koseligste hovedstad finner man ikke bare røde pølser og glade dansker, men også vårt morsomme sightseeingspill med 10 av byens mest attraktive lokasjoner!

Berlin Challenge

Berlin byr på kunst, mat og interessant historie. Vårt teambuilding-spill tar deg med til de mest populære sightseeing-destinasjonene og kan også by på noen skjulte perler!

Når dere lykkes har vi
gjort jobben vår

Er det noe du lurer på om teambuilding-spillene, hvordan de kan tilpasses bedriften eller hvor du i det hele tatt skal begynne? Ikke nøl med å ta kontakt. For oss er det viktig at du får mest mulig og det beste ut av ditt teambuildingarrangement. Jo mer du spør, dess mer kan vi bidra til at du lykkes!

SEND FORESPØRSEL
Du kan ringe oss på 22 28 00 22
Ring oss på 22 28 00 22
TA KONTAKT
TLF: 930 13 958
?
Send inn ditt spørsmål!
Takk, din melding har blitt mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi er her for å hjelpe!

Vi følger deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og innhenting av data, enten vi er der live eller en telefonsamtale unna. Fortell oss hva dere trenger!

Takk for at du kontakter oss.
Oops! Her ble det noe feil. Se over om det er noe som ikke er riktig.