Kultur & Verdier
Value learning game

Dette spillet er laget for å skape engasjement og samarbeid. Ved hjelp av dilemmaer, gruppediskusjoner og morsomme quizoppgaver vil deltakerne få en god forståelse av verdiene i bedriften, og betydningen av disse.

UBEGRENSET ANTALL DELTAKERE
KONTAKT OSS ANGÅENDE PRIS
?
Kultur & Verdier
Fysisk eller virtuelt
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Value learning game | Kultur & verdier

Kultur- og verdispillet

Den perfekte måten å bygge den riktige kulturen ute i organisasjonen

Moderne og dynamisk løsning
Engasjerende
Case-studier og dilemmaer

Om spillet

Values ​​Learning Game er en engasjerende, interaktiv måte å skape god forståelse for bedriftens kultur og verdier. Spillet er en flott læringsopplevelse og er med på å skape samhold blant dine ansatte. I motsetning til PowerPoint-presentasjoner eller tradisjonelle analoge spill, gir Kultur- og verdispillet en moderne og dynamisk løsning som ansatte virkelig liker å være en del av. Spillet tilpasses den unike kulturen i din organisasjon.

Klikk for å se ->

Hvordan spillet fungerer

Values learning game gjennomføres i grupper på 4-6 personer via PC eller nettbrett. Spillet kan gjennomføres virtuelt via en videokonferanseløsning, på en fysisk lokasjon eller begge deler. Dersom selskapet er lokalisert i flere byer eller land kan spillet gjennomføres på tvers av landegrenser. Det tar vanligvis 60-90 minutter, men kan tilpasses deres behov. Aktiviteten kan gjennomføres på egen hånd eller ved hjelp av våre aktivitetsledere.

Klikk for å se ->

Spillinnhold

Spillet er designet for å gi deltakerne en grundig forståelse av selskapets verdier. Dilemmaer og gruppediskusjoner bidrar til å gjøre verdiene konkrete og forståelige, mens inkorporering av quiz om bedriften og andre morsomme utfordringer, skaper en engasjerende og unik læringsopplevelse.

Klikk for å se ->

Skreddersydd til din bedrift

Values learning game er alltid skreddersydd for din organisasjon. Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder med å finne den rette balansen mellom læring og moro for å formidle den rette kulturelle "følelsen". Vi inkorporerer selskapets egne bilder, logo og fargekoder i spillet. Designteamet vårt vil tilpasse spillet for å underbygge dine verdier og lage en rød tråd.

Klikk for å se ->

Umiddelbare resultater

Alle resultater fra spillet får man umiddelbart på våre dashboards. I dashboardet kan vi se statistikk som f.eks. ratinger av verdiene, besvarelser på gruppediskusjoner og dilemmaer, samt komme frem til hvem som har fått flest poeng på quizen. Bruk dashboardet til å gå gjennom resultatene i plenum eller ta med dere resultatene videre slik at dere kan bearbeide disse i etterkant av samlingen. Man kan også sammenligne land, byer, divisjoner, avdelinger osv.

Klikk for å se ->

Hvorfor velge oss

Vi bruker et spillformat som skaper stort engasjement, for å få frem budskapet. Vår teknologi gjør det mulig for deg å enkelt kommunisere dine verdier til bedriften, uavhengig av hvor dere er lokalisert, både virtuelt eller fysisk. Vi har hjulpet hundrevis av kunder ved å levere slike spill og vi vet hva slags innhold som fungerer. Du kan følge med på spillet i sanntid og kan se resultater umiddelbart.

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
10+
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Hvor lang tid tar det å ferdigstille spillet?
Mellom 1-4 uker.
Kan vi gjennomføre spillet selv?
Ja, spillene er tilgjengelig online.
Kan dere lage spillet på andre språk enn norsk?
Ja, det kan vi! Spør oss om ditt behov så finner vi en løsning sammen.
Har dere noen referanser?
Ja, vi har jobbet med hundrevis av kunder over hele verden. Mer enn 1 million deltakere har deltatt i spillene våre.
Hva er prisstrukturen?
Vi tar et fast etableringsgebyr pluss et variabelt gebyr per deltaker.
Er det et minimum antall deltakere?
Nei, men vi har en minimumskostnad for å klargjøre spillet.
Trenger vi noe spesielt teknisk utstyr?
Spillet kjøres online, så alt du trenger er en datamaskin med tilgjengelig internett.
Detaljer om spillet
Leverings- og møteformater:
Vår teknologi fungerer med alle typer møteformater. Velg å kjøre den eksternt på Zoom/Teams.
Spilllengde:
Core Values Learning game tar rundt 60 minutter, men kan tilpasses for å passe med agendaen din.
Spilles online:
Core Values ​​Learning Game spilles online i grupper på 3-6 personer.
Tid:
Ca. en time
Culture&Values: Value learning game
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.