Escape Game
Value Escape Game

En hacker har tatt kontroll over bedriftens filer. Klarer de nyansatte å låse dem opp på 45 minutter? “Beat the Hacker” er et morsomt, engasjerende virtuelt escape spill. Spillet kan spilles online, hvor som helst! Aktiviteten kan tilpasses verdiene i din bedrift, med innhold som har med deres virksomhet å gjøre.

UBEGRENSET ANTALL DELTAKERE
KONTAKT OSS ANGÅENDE PRIS
?
Escape Game
VI SKREDDERSYR ALLTID TIL DIN ORGANISASJON
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Values Escape Game | Kultur og Verdier

Values Escape Game

Beat the Hacker er et oppslukende og interaktivt spill som kan tilpasses til din organisasjon for å hjelpe de ansatte med å forstå verdiene. Spillet gjennomføres online i lag på 3-6 personer, og deltakerne skal løse inntil 15 spennende utfordringer, der 1 eller flere av oppdragene er knyttet til verdiene.

Morsomt og engasjerende
Hjelper ansatte å forstå verdiene
Bli bedre kjent med dine kolleger

Om spillet

Values escape gamet "Beat the Hacker" er en engasjerende, interaktiv måte å skape god forståelse for bedriftens verdier hos de ansatte. I vårt escape game utfordres spillerne i å løse vanskelige oppdrag sammen. I løpet av spillet låses stadig nye nivåer opp, og vanskelighetsgraden øker. Målet er å samle ledetråder ved å løse de utfordrende oppdragene sammen, og til slutt sette ledetrådene sammen til et løsningsord slik at dere kommer dere «ut av rommet» før tiden er ute!

Klikk for å se ->

Historien

En hacker har klart å bryte seg inn på serverne dine og låse alle bedriftsfilene dine. Han truer med å slette alt på 45 minutter. Men hackeren er ikke motivert av økonomisk vinning, agendaen hans er mer filosofisk. Han vil at teammedlemmene dine skal bevise at de er verdige hans nåde. Hvis teamet lykkes, vil filene bli returnert.

Klikk for å se ->

Hvordan spillet fungerer

Escape gamet gjennomføres i grupper på 4-6 personer via PC eller nettbrett. Spillet kan gjennomføres virtuelt via en videokonferanseløsning, på en fysisk lokasjon eller begge deler. Dersom selskapet er lokalisert i flere byer eller land kan spillet gjennomføres på tvers av landegrenser. Det tar ca. 60 minutter totalt. Aktiviteten kan gjennomføres på egen hånd eller ved hjelp av våre aktivitetsledere.

Klikk for å se ->

Skreddersydd til din bedrift

Values Escape Game er alltid skreddersydd til din organisasjon. Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder med å finne den rette balansen mellom læring og moro for å gjøre spillopplevelsen så spennende som mulig. Vi inkorporerer selskapets egne bilder, logo og fargekoder. Designteamet vårt vil tilpasse spillet for å lage en rød tråd.

Klikk for å se ->

Umiddelbare resultater

Alle resultater fra spillet får man umiddelbart på våre dashboards. Bruk dashboardet til å gå gjennom resultatene i plenum. Man kan også sammenligne resultatene i ulike land, byer, divisjoner, avdelinger osv.

Klikk for å se ->

Hvorfor velge oss

Vi bruker et spillformat som skaper stort engasjement, for å få frem budskapet. Vår teknologi gjør det mulig for deg å enkelt kommunisere til de nyansatte, uavhengig av hvor dere er lokalisert, både virtuelt eller fysisk. Vi har hjulpet hundrevis av kunder ved å levere slike spill og vi vet hva slags innhold som fungerer. Du kan følge med på spillet i sanntid og kan se resultater umiddelbart.

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
10+
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Hvor kan vi spille?
Hvor som helst! Alt dere trenger er en PC per lag, tilgang til internett og et videokonferanseverktøy. Dersom spillet gjennomføres fysisk på en lokasjon trenger dere ikke en videokonferanseløsning.
Hvem passer aktivitetene for?
Escape gamet passer for alle, oppdragene er morsomme og med stor variasjon.
Tilbyr dere support under spillet?
Absolutt, ta kontakt så kan vi fortelle mer om dette.
Kan man skreddersy spillet?
Ja, vi kan skreddersy til deres tema. Spør oss om eksempler.
Er det en app man laster ned?
Nei, spillet gjennomføres som en webapplikasjon (man spiller i en nettleser på en PC), så man trenger ikke laste ned noe.
Kan vi spille med noen personer samlet fysisk og noen som deltar virtuelt?
Absolutt, vi kan organisere slike hybridvarianter.
Detaljer om spillet
Pris:
Ta kontakt for mer informasjon om priser.
Tid:
Ca. en time
Hvor:
Beat the hacker spilles virtuelt. Dere trenger tilgang til laptop, nettbrett eller mobiltelefon samt valgfritt videokonferanseverktøy, feks. Zoom, Teams eller Skype.
Gruppestørrelse:
Minimum tre personer, ingen øvre grense.
Når:
Dette spillet trenger ikke en spillvert, så spillet kan spilles når som helst.
Culture&Values: Value Escape Room
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.