Virtuell Teambuilding
Beat The Hacker

En hacker har tatt kontroll over deres filer. Kan dere å knekke koden og låse opp filene på 45 minutter? Beat the Hacker er et underholdende online teambuilding-spill der deltakerne kan sitte hvor som helst, virtuelt eller fysisk.

5 - 5000 personer
225 NOK eks mva / person, min. 5.000 NOK eks mva
?
Virtuell Teambuilding
ALLE SPILL KAN SPILLES FYSISK, VIRTUELT & HYBRID
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Beat The Hacker | Virtuell teambuilding

Virtuelt teambuilding-spill

Beat the Hacker er et oppslukende og interaktivt spill som gjennomføres online i lag på 3-6 personer, der deltakerne skal løse inntil 15 spennende utfordringer. Klarer gruppene utfordringen før tiden er ute?

Trigger samarbeid
Morsomt og utfordrende
Spennende story

Om spillet

I vårt escape game "Beat the Hacker", utfordres spillerne i å løse vanskelige oppdrag sammen. I løpet av spillet låses stadig nye nivåer opp, og vanskelighetsgraden øker. Målet er å samle ledetråder ved å løse de utfordrende oppdragene sammen, og til slutt sette ledetrådene sammen til et løsningsord slik at dere kommer dere «ut av rommet» før tiden er ute!

Klikk for å se ->

Historien

En hacker har klart å bryte seg inn i bedriftens servere og lagt beslag på deres datafiler, og han truer med å slette alle filene innen 45 minutter! Men hackeren er ikke motivert av økonomisk vinning, han vil teste deres kunnskaper ved å gi dere utfordrende oppdrag. Dersom dere viser dere verdige hans nåde, og løser oppdragene innen tiden er ute, vil filene bli returnert.

Klikk for å se ->

Hvordan spillet fungerer

Escape gamet gjennomføres i grupper på 3-6 personer ved bruk av en PC per lag. Spillet kan gjennomføres virtuelt via en videokonferanseløsning, på en fysisk lokasjon eller begge deler. Hvert lag har en lagleder, som kjører spillet i sin nettleser og deler skjerm med de andre på laget. Dersom selskapet er lokalisert i flere byer eller land kan spillet gjennomføres på tvers av landegrenser. Spillopplevelsen tar ca. 60 minutter totalt. Aktiviteten kan gjennomføres på egen hånd eller ved hjelp av våre aktivitetsledere.

Klikk for å se ->

Skreddersy spillet

Vi kan tilpasse spillet ved å legge inn spørsmål som handler om deres bedrift. Aktuelle temaer kan være strategi, deres verdier, bærekraft o.l. Vi kan også legge inn mer praktiske oppgaver koblet opp mot deres virksomhet. Vi samarbeider om å finne de riktige temaene for spillet og inkorporerer selskapets egne bilder, logo og fargekoder. Designteamet vårt vil tilpasse spillet for å lage en rød tråd.

Klikk for å se ->

Umiddelbare resultater

Alle resultater fra spillet får man umiddelbart på våre dashboards. Bruk dashboardet til å gå gjennom resultatene i plenum. Man kan også sammenligne resultatene i ulike land, byer, divisjoner, avdelinger osv.

Klikk for å se ->

Hva er utbyttet av vårt escape game?

Beat the Hacker er en artig måte å trene på samarbeid og styrke lagfølelsen i din bedrift. Spillet er perfekt for grupper som ikke er lokalisert samme sted. Spillerne må tenke logisk og utenfor boksen, og fremfor alt jobbe godt sammen. I løpet av spillet løser gruppen vanskelige oppdrag og samler ledetråder. Alle spillerne får også unike ledetråder, så godt samarbeid er avgjørende for å lykkes med oppdraget og få firmaets filer tilbake. Advarsel! Dette spillet kan være sterkt vanedannende!

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
10+
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Hvor kan vi spille?
Hvor som helst! Alt dere trenger er en PC per lag, tilgang til internett og et videokonferanseverktøy. Dersom spillet gjennomføres fysisk på en lokasjon trenger dere ikke en videokonferanseløsning.
Hvem passer aktivitetene for?
Escape gamet passer for alle, oppdragene er morsomme og med stor variasjon.
Tilbyr dere support under spillet?
Absolutt, ta kontakt så kan vi fortelle mer om dette.
Kan man skreddersy spillet?
Ja, vi kan skreddersy til deres tema. Spør oss om eksempler.
Er det en app man laster ned?
Nei, spillet gjennomføres som en webapplikasjon (man spiller i en nettleser på en PC), så man trenger ikke laste ned noe.
Kan vi spille med noen personer samlet fysisk og noen som deltar virtuelt?
Absolutt, vi kan organisere slike hybridvarianter.
Detaljer om spillet
Fysisk eller hybrid:
Spillet kan også leveres som et fysisk spill eller i en hybrid løsning.
Hvordan:
Deltakerne deles inn i grupper på 3-5 deltakere med mål om å finne løsningsordet samt samle så mye poeng som mulig. Spillet er digitalt og kan følges via et leaderboard.
Gruppestørrelse:
Ubegrenset antall deltakere
Varighet:
45 minutter
Hvor:
Beat the hacker spilles virtuelt. Dere trenger tilgang til laptop, nettbrett eller mobiltelefon samt valgfritt videokonferanseverktøy, feks. Zoom, Teams eller Skype.
Pris per person:
225 NOK eks mva per person, minimum 5.000 eks mva. Rabatter tilgjengelig for større grupper.
Beat The Hacker
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.