Onboarding
Onboarding game

Vi hjelper organisasjoner i onboardingprosessen med å kommunisere de viktigste aspektene av selskapet, som eksempelvis selskapets kultur, verdier, strategi, målsetninger og struktur. Spillet er laget for å skape engasjement og samarbeid. Ved hjelp av dilemmaer, gruppediskusjoner og morsomme oppgaver vil deltakerne få en god forståelse av bedriften.

UBEGRENSET ANTALL DELTAKERE
Kontakt oss angående pris
?
Onboarding
Vi skreddersyr alltid til din organisasjon
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Onboarding Game | Onboarding

Onboarding

Vårt onboardingspill byr på en morsom og engasjerende måte å introdusere selskapet til nye medarbeidere. Formålet med spillet er å introdusere de viktigste temaene som visjon, strategi, kultur, verdier og selskapets oppbygging, gjennom gruppediskusjoner og felles opplevelser.

Engasjerende og lærerikt
Hjelper ansatte å forstå din bedrift
Diskusjoner og gode samtaler

Om spillet

Onboardingsspillet er en morsom og engasjerende måte å introdusere selskapet til nye medarbeidere. Spillet gir en flott læringsopplevelse og er med på å skape samhold blant de ansatte. I motsetning til PowerPoint-presentasjoner eller tradisjonelle analoge spill, gir dette spillet en moderne og dynamisk løsning som skaper engasjement. Spillet tilpasses de mest relevante temaene i din organisasjon, eksempelsvis visjon, strategi, verdier og kultur.

Klikk for å se ->

Hvordan spillet fungerer

Onboardingspillet gjennomføres i grupper på 4-6 personer via PC eller nettbrett. Spillet kan gjennomføres virtuelt via en videokonferanseløsning, på en fysisk lokasjon eller begge deler. Dersom selskapet er lokalisert i flere byer eller land kan spillet gjennomføres på tvers av landegrenser. Det tar vanligvis 60-90 minutter, men kan tilpasses deres behov. Aktiviteten kan gjennomføres på egen hånd eller ved hjelp av våre aktivitetsledere.

Klikk for å se ->

Spillinnhold

Spillet er designet for å gi de nyansatte en grundig introduksjon av selskapets viktigste temaer. Dilemmaer og gruppediskusjoner bidrar til å gjøre emnene konkrete og forståelige, mens inkorporering av quiz om bedriften og andre morsomme utfordringer, skaper en engasjerende og unik læringsopplevelse. De mest populære emnene er en generell introduksjon, kultur, verdier, visjon, strategi, organisasjonsstruktur og våre kunder/produkter/tjenester.

Klikk for å se ->

Skreddersydd til din bedrift

Onboardingspillet er alltid skreddersydd til din organisasjon. Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder med å finne den rette balansen mellom læring og moro for å gjøre spillopplevelsen så spennende som mulig. Vi samarbeider om å finne de riktige temaene for spillet og inkorporerer selskapets egne bilder, logo og fargekoder. Designteamet vårt vil tilpasse spillet for å underbygge dine verdier og lage en rød tråd.

Klikk for å se ->

Umiddelbare resultater

Alle resultater fra spillet får man umiddelbart på våre dashboards. I dashboardet kan vi se statistikk som f.eks. ratinger av verdiene, besvarelser på gruppediskusjoner og dilemmaer, samt komme frem til hvem som har fått flest poeng på quizen. Bruk dashboardet til å gå gjennom resultatene i plenum eller ta med dere resultatene videre slik at dere kan bearbeide disse i etterkant av samlingen. Man kan også sammenligne land, byer, divisjoner, avdelinger osv.

Klikk for å se ->

Hvorfor velge oss

Vi bruker et spillformat som skaper stort engasjement, for å få frem budskapet. Vår teknologi gjør det mulig for deg å enkelt kommunisere til de nyansatte, uavhengig av hvor dere er lokalisert, både virtuelt eller fysisk. Vi har hjulpet hundrevis av kunder ved å levere slike spill og vi vet hva slags innhold som fungerer. Du kan følge med på spillet i sanntid og kan se resultater umiddelbart.

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
10+
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Kan onboardingspillet skreddersys?
Ja, vi skreddersyr spillet alltid din organisasjon.
Hva koster det?
Det avhenger av antall deltakere, mengde, innhold osv. Vi tar vanligvis en sum for å sette opp løsningen, og deretter en pris per deltaker.
Kan dere lage spillet på andre språk enn norsk?
Ja, det kan vi! Spør oss om ditt behov så finner vi en løsning sammen.
Kan jeg prøve en demo?
Ja, selvfølgelig. Ta kontakt med oss!
Detaljer om spillet
Språk
Vi kan lage spillet på flere språk
Pris per person:
Vi tar vanligvis en sum for å sette opp løsningen, og deretter en pris per deltaker.
Gruppestørrelse:
Ubegrenset antall deltakere
Onboarding Game
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.