FYSISK TEAMBUILDING
Er du ute etter en fantastisk opplevelse til dine ansatte?

Våre digitale teambuilding og aktiviteter øker energinivået, skaper samarbeid mellom kolleger og er med på å booste arbeidsmiljøet. Aktivitetene og oppgavene er morsomme, og skaper latter og glede hos de ansatte. Dette blir en aktivitet de sent vil glemme! Alle spillene våre kan spesialtilpasses etter behov.

team building OG AKTIVITETER

TEAMBUILDING

Let's play har et variert utvalg av teambuilding og aktiviteter i og rundt Oslo by. Aktivitetene lar grupper løse ulike oppgaver av varierende vanskelighetsgrad. Med en spill-rating på 4,7 av 5 mulige stjerner, er vi trygge på at vi leverer solide, morsomme og spennende løsninger. Vi har spill til din lokasjon, inne eller ute og er fleksible når det kommer til dine ønsker og behov.

Les mer
TEAMBUILDING

Opplev fantastiske steder og byer på en ny måte. Våre teambuilding og aktiviteter skaper samhold og gir ny kunnskap både kulturelt og geografisk om stedet du er på. Gruppene som spiller får oppgaver via nettbrettet. Det er ingen begrensninger for hvor mange som kan spille samtidig. Aktivitetene og oppgavene kan tilpasses etter behov.

Les mer
TEAMBUILDING

I vårt sortiment finner man et variert utvalg av digital teambuilding og aktiviteter som kan leveres uansett hvor deltakerne er. Alle spillene er skapt for å sikre maksimalt engasjement, mye energi og positiv deltakelse for alle typer mennesker. Dette er fantastiske aktiviteter, og de fleste kan tilpasses etter behov!

Les mer

Når dere lykkes, har vi
gjort jobben vår

Er det noe du lurer på om teambuilding og aktiviteter? F.eks. hvordan de kan tilpasses din bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av ditt arrangement. Vi ønsker å bidra til at du lykkes!

SEND FORESPØRSEL
Du kan ringe oss på 22 28 00 22
Ring oss på 22 28 00 22
?
Send inn ditt spørsmål!
Takk, din melding har blitt mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi er her for å hjelpe!

Vi følger deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og innhenting av data, enten vi er der live eller en telefonsamtale unna. Fortell oss hva dere trenger!

Takk for at du kontakter oss.
Oops! Her ble det noe feil. Se over om det er noe som ikke er riktig.