TEAMBUILDING
Online Office Challenge

Få frem teamfølelsen, samarbeid og glede. Med 30 morsomme utfordringer i fem forskjellige kategorier vil latteren sitte løst og kreativiteten blomstre.

UBEGRENSET ANTALL DELTAKERE
225 NOK EKS MVA / PERSON, MIN. 5.000 NOK EKS MVA
FYSISK TEAMBUILDING
ALLE SPILL KAN SPILLES FYSISK, VIRTUELT & HYBRID
?
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ALLE SPILL KAN SPILLES FYSISK, VIRTUELT & HYBRID

Fysisk teambuilding-spill

Online Office Challenge er en virvelvind av morsomme og spennende utfordringer som løfter stemningen til et nytt nivå! Oppgavene er designet for å få frem latter og fremme samarbeid, og spilltiden er 45 minutter.

Energiboost uten sidestykke
Bli bedre kjent med dine kollegaer
Alle har noe å bidra med

Om spillet

Online Office Challenge byr på en leken og annerledes opplevelse, og tar ditt møte til et helt nytt nivå! I spillet finner man en rekke varierte utfordringer. Oppgavene er laget for å fremme samarbeid, skape mestringsfølelse og entusiasme blant deltakerne. I spillet konkurrerer lagene mot hverandre ved å fullføre opp mot 30 spennende utfordringer i fem ulike kategorier. Spillet stimulerer strategisk tenkning, kreativitet og evnen til å håndtere tidspress.

Klikk for å se ->

Spillinnhold

I spillet finner man fem kategorier som totalt kan gi inntil 1000 poeng. Kategoriene er lette og morsomme, slik at alle kan bidra. Her finner man forskjellige temaer, valg og innfallsvinkler som gjør at lagets medlemmer føler seg som skikkelige superstjerner! Spillet er det et kappløp for å score så mange poeng som mulig før tiden er ute. Dere blir testet i eksempelvis: kreativitet, quiz i allmennkunnskap, hjernetrim, oppgaver med tidspress og gambling.

Klikk for å se ->

Hvordan spillet fungerer

Online Office Challenge spilles i grupper på 4-6 personer via PC. Spillet kan gjennomføres virtuelt via en videokonferanseløsning, på en fysisk lokasjon eller begge deler. Alt dere trenger er en datamaskin per lag med en nettleser. Dersom selskapet er lokalisert i flere byer eller land kan spillet gjennomføres på tvers av landegrenser. Spillopplevelsen tar ca. 60 minutter totalt. Aktiviteten kan gjennomføres på egen hånd eller ved hjelp av våre aktivitetsledere.

Klikk for å se ->

Umiddelbare resultater

Alle resultater fra spillet får man umiddelbart på våre dashboards. Bruk dashboardet til å gå gjennom resultatene i plenum. Man kan også sammenligne resultatene i ulike land, byer, divisjoner, avdelinger osv.

Klikk for å se ->

Tilleggsinfo

Om ønskelig kan vi inkorporere selskapets egen logo i spillet, for å skape en rød tråd. Det er ingen øvre grense på antall deltagere. Dere kan få tusenvis av spillere til å delta fra hele verden samtidig. Spillerne er delt inn i lag på rundt fem personer, og dere kan velge mellom å la hvert lag spille på eget valgt tidspunkt, eller starte alle på en gang. Spillet krever ikke en spillvert. Dere kan også ha en resultattavle for hele selskapet, der dere sammenligner team på tvers av avdelinger, divisjoner eller land!

Klikk for å se ->

Hvorfor velge oss

Vi bruker et spillformat som skaper stort engasjement, for å få frem budskapet. Vår teknologi gjør det mulig for deg å enkelt kommunisere til de nyansatte, uavhengig av hvor dere er lokalisert, både virtuelt eller fysisk. Vi har hjulpet hundrevis av kunder ved å levere slike spill og vi vet hva slags innhold som fungerer. Du kan følge med på spillet i sanntid og kan se resultater umiddelbart.

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
1800
har spilt våre spill
+10
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Hva skjer hvis det er dårlig vær?
Mange av oppgavene kan løses innendørs eller under tak. Vi har også spill som kan kjøres innendørs som backup. Ved behov, spør oss om dette minst 3 arbeidsdager før eventdatoen.
Passer spillet for de som er 55+?
Ja, spillet passer for alle aldre.
Kan vi avbestille?
Ja, under noen omstendigheter. Spør oss om vår kanselleringspolicy.
Kan vi velge hvor vi vil ha start og mål?
Ja, start og mål trenger ikke å være samme sted. Mange av våre kunder starter på kontoret/møtelokalet og avslutter på f.eks. en restaurant.
Må vi laste ned en app selv?
Nei, vi stiller med nettbrett der spillet allerede er lastet ned.
Kan vi gjøre aktiviteten på kveldstid?
Ja, vi gjennomfører spill når det passer for dere.
Hva gjør vi dersom en eller flere i gruppen har en funksjonsutfordring?
Vi finner en løsning på dette. Personen(e) kan være med på moroa fysisk eller virtuelt, og vi tilpasser oss slik at det fungerer for dere.
Detaljer om spillet
Varighet:
45 minutter
Pris per person:
225 NOK eks mva per person, minimum 5.000 eks mva. Rabatter tilgjengelig for større grupper.
Gruppestørrelse:
Minimum tre personer, ingen øvre grense.
Når:
Dette spillet trenger ikke en spillvert, så spillet kan spilles når som helst.
Hvordan:
Spillet er et virtuelt teambuilding-spill som kan spilles fra hvor som helst.
Online Office Challenge
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.

No items found.