Fysisk spill
Mingle Game

Leter du etter en måte å gjøre minglingen blant de ansatte lettere, og mer underholdene? The Mingle Game lar kollegaer kommunisere med hverandre på en morsom måte, og er en perfekt aktivitet for å bryte isen!

Fysisk Teambuilding
Mingle Game er en artig og annerledes aktivitet for å gjøre minglingen blant de ansatte enklere. Perfekt for store grupper!
?
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mingle Game er en artig og annerledes aktivitet for å gjøre minglingen blant de ansatte enklere. Perfekt for store grupper!

Fysisk teambuilding

Om The Mingle Game

The Mingle Game gjør mingling til en fest! Lagene konkurrerer i en samarbeidende og engasjerende aktivitet hvor man møter både fysiske, kreative og morsomme utfordringer. Spillet inneholder i tillegg oppgaver som gjør at kolleger blir bedre kjent med hverandre. Målet med aktiviteten er å knytte sterkere bånd og samle flest mulig poeng, gjennom godt samarbeid.

Klikk for å se ->

Spillets innhold

Gjennom denne aktiviteten er målet å bli bedre kjent og knytte nye bånd gjennom samarbeid og oppgaveløsning. I The Mingle Game må man som lag være løsningsorientert og bygge ting, men også være kreativ gjennom morsomme fotooppdrag. Dere skal også finne gjemte koder under tidspress, samt løse varierte oppgaver.

Klikk for å se ->

Hvordan spillet fungerer

Hvert team får utdelt et nettbrett med spillet. Aktiviteten gjennomføres i grupper på 3-5 personer, og varer mellom 45-60 minutter. Mingle Game er perfekt for store grupper på konferanser og sosiale samlinger. Oppgavene er varierte og av ulik vanskelighetsgrad, og passer derfor for alle!

Klikk for å se ->

Umiddelbare resultater

Alle resultater fra spillet får man umiddelbart på våre dashboards. Bruk dashboardet til å gå gjennom resultatene i plenum. Man kan også sammenligne resultatene i ulike land, byer, divisjoner, avdelinger osv.

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
1800
har spilt våre spill
+10
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Har dere erfaring med store grupper?
Ja, Mingle Game er perfekt for store grupper, og vi har ofte flere enn 300 deltakere.
Kan vi avbestille?
Ja, under noen omstendigheter. Spør oss om vår kanselleringspolicy.
Må vi laste ned en app selv?
Nei, vi stiller med nettbrett der spillet allerede er lastet ned.
Kan vi gjøre aktiviteten på kveldstid?
Ja, vi gjennomfører spill når det passer for dere.
Detaljer om spillet
Aktivitetstype:
Enkelt og gøy
Gruppe:
40-2000
Tid:
45-60 minutter
Setting:
Innendørs
Pris:
På forespørsel
Mingle Game
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.

No items found.