ESCAPE GAME
Art Heist

Kunsttyvene “The Royals” har slått til igjen! Følg sporene, løs kunstrelaterte oppdrag og få tilbake de stjålne kunstverkene i dette engasjerende online escape gamet.

UBEGRENSET ANTALL DELTAKERE
225 NOK EKS MVA / PERSON, MIN. 5.000 NOK EKS MVA
ESCAPE GAME
ALLE SPILL KAN SPILLES VIRTUELT, FYSISK & HYBRID
?
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ALLE SPILL KAN SPILLES VIRTUELT, FYSISK & HYBRID

Teambuilding og escape spill

Art Heist er et virtuelt Escape Game spesielt tilpasset bedrifter og organisasjoner. Lag på 3-6 personer utfordres til å løse opp til 16 morsomme og utfordrende oppdrag på 45 minutter!

Kult og utfordrende
Spill hvor som helst!
Spennende historie

Om spillet

Er dere klare for en morsom digital opplevelse? Art Heist er et virtuelt Escape Game spesielt tilpasset bedrifter og organisasjoner. Lag på 3-6 personer utfordres til å løse opp til 16 oppgaver på 45 minutter! I løpet av spillet låses stadig nye nivåer opp, og vanskelighetsgraden øker. Spillet har splitter nye oppdrag i kategoriene visuelle utfordringer, logikk- & ordspilloppdrag, videooppdrag og lydoppdrag.

Klikk for å se ->

Historien

I går kveld brøt de beryktede kunsttyvene «The Royals» seg gjennom et takvindu på Nasjonalmuseet og slapp unna med hele 5 uvurderlige kunstverk. For å gjøre det hele verre har de også lagt igjen en rekke spor for å håne politiet. Følg sporene, løs kunstrelaterte oppdrag og få tilbake de stjålne kunstverkene i dette engasjerende online escape gamet.

Klikk for å se ->

Hvordan spillet fungerer

Escape gamet gjennomføres i grupper på 3-6 personer ved bruk av en PC per lag. Spillet kan gjennomføres virtuelt via en videokonferanseløsning, på en fysisk lokasjon eller begge deler. Hvert lag har en lagleder, som kjører spillet i sin nettleser og deler skjerm med de andre på laget. Dersom selskapet er lokalisert i flere byer eller land kan spillet gjennomføres på tvers av landegrenser. Spillopplevelsen tar ca. 60 minutter totalt. Aktiviteten kan gjennomføres på egen hånd eller ved hjelp av våre aktivitetsledere.

Klikk for å se ->

Umiddelbare resultater

Alle resultater fra spillet får man umiddelbart på våre dashboards. Bruk dashboardet til å gå gjennom resultatene i plenum. Man kan også sammenligne resultatene i ulike land, byer, divisjoner, avdelinger osv.

Klikk for å se ->

Skreddersy spillet

Vi kan tilpasse spillet ved å legge inn spørsmål som handler om deres bedrift. Aktuelle temaer kan være strategi, deres verdier, bærekraft o.l. Vi kan også legge inn mer praktiske oppgaver koblet opp mot deres virksomhet. Vi samarbeider om å finne de riktige temaene for spillet og inkorporerer selskapets egne bilder, logo og fargekoder. Designteamet vårt vil tilpasse spillet for å lage en rød tråd.

Klikk for å se ->

Hvorfor velge oss

Vi bruker et spillformat som skaper stort engasjement, for å få frem budskapet. Vår teknologi gjør det mulig for deg å enkelt kommunisere til de nyansatte, uavhengig av hvor dere er lokalisert, både virtuelt eller fysisk. Vi har hjulpet hundrevis av kunder ved å levere slike spill og vi vet hva slags innhold som fungerer. Du kan følge med på spillet i sanntid og kan se resultater umiddelbart.

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
1800
har spilt våre spill
+10
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Hvor kan vi spille?
Hvor som helst! Alt dere trenger er en PC per lag, tilgang til internett og et videokonferanseverktøy. Dersom spillet gjennomføres fysisk på en lokasjon trenger dere ikke en videokonferanseløsning.
Hvem passer aktivitetene for?
Escape gamet passer for alle, oppdragene er morsomme og med stor variasjon.
Tilbyr dere support under spillet?
Absolutt, ta kontakt så kan vi fortelle mer om dette.
Kan man skreddersy spillet?
Ja, vi kan skreddersy til deres tema. Spør oss om eksempler.
Er det en app man laster ned?
Nei, spillet gjennomføres som en webapplikasjon (man spiller i en nettleser på en PC), så man trenger ikke laste ned noe.
Kan vi spille med noen personer samlet fysisk og noen som deltar virtuelt?
Absolutt, vi kan organisere slike hybridvarianter.
Detaljer om spillet
Pris per person:
225 NOK eks mva per person, minimum 5.000 eks mva. Rabatter tilgjengelig for større grupper.
Hvor:
Spilles utendørs, innendørs eller som en kombinasjon
Hvordan:
Deltagerne deles inn i mindre grupper på 3-5 deltagere med mål om å samle mest mulig poeng ved å besvare så mange spørsmål som mulig før tiden er ute. Spillet er digitalt og resultatene kan følges live via et «leaderboard».
Gruppestørrelse:
Ubegrenset antall deltakere
Varighet:
45 minutter
Når:
Dette spillet trenger ikke en spillvert, så spillet kan spilles når som helst.
Art Heist
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.

No items found.