Fysisk spill
Escape Game: The Lockdown

En hacker har sperret alle firmaets filer. Klarer dere å låse dem opp på 60 minutter? The Lockdown er et altoppslukende og underholdende escape game. Spillet gjennomføres ved bruk av nettbrett.

FRA 5 - 2000 PERSONER
KR 590,- PR PERSON EKS. MVA
Fysisk teambuilding
?
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Escape Game: The Lockdown

Et annerledes Escape Game som byr på en heftig teamutfordring!

Om spillet

Spillet er designet for å fremme samarbeid, samt utnytte lagmedlemmenes individuelle styrker. De beste lagene er de som forstår viktigheten av et godt samarbeid, og fordeler arbeidsoppgavene på en god måte. Lagene løser inntil 15 oppdrag i varierte kategorier og samler ledetråder underveis. Klarer lagene å finne det hemmelig passordet?

Klikk for å se ->

Handling

En hacker har klart å bryte seg inn på serverne deres og har låst alle bedriftens filer. Han truer med å slette alt på 60 minutter. Hackeren er ikke motivert av penger, hans agenda er filosofisk. Hvis du og laget ditt viser dyktighet, klokskap og løser utfordringen, vil dere kunne redde bedriftens filer.

Klikk for å se ->

Praktisk info

Spillet spilles i grupper på 3-6 deltakere. Hvert av oppdragene er designet for å utfordre spillerne, og kommuniseres gjennom nettbrett ved hjelp av noen rekvisitter. Spillet tar 60 minutter, og man legger til tid for introduksjon og vinnerkåring.

Klikk for å se ->

Skreddersydd til din bedrift

The Lockdown kan skreddersys til din organisasjon. Det finnes ulike grader av skreddersøm, spør oss om hva som er mulig. Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder med å finne den rette balansen mellom læring og moro for å gjøre spillopplevelsen så spennende som mulig. Vi inkorporerer selskapets egne bilder, logo og fargekoder. Designteamet vårt vil tilpasse spillet for å lage en rød tråd.

Klikk for å se ->

Umiddelbare resultater

Alle resultater fra spillet får man umiddelbart på våre dashboards. Bruk dashboardet til å gå gjennom resultatene i plenum.

Klikk for å se ->

Hvorfor velge oss

Vi bruker et spillformat som skaper stort engasjement, for å få frem budskapet. Vår teknologi gjør det mulig for deg å enkelt kommunisere til de ansatte, uavhengig av hvor dere er lokalisert, både virtuelt eller fysisk. Vi har hjulpet hundrevis av kunder ved å levere slike spill og vi vet hva slags innhold som fungerer. Du kan følge med på spillet i sanntid og kan se resultater umiddelbart.

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
1800
har spilt våre spill
+10
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Passer spillet for de som er 55+?
Ja, spillet passer for alle aldre.
Kan vi avbestille?
Ja, under noen omstendigheter. Spør oss om vår kanselleringspolicy.
Må vi laste ned en app selv?
Nei, vi stiller med nettbrett der spillet allerede er lastet ned.
Kan vi gjøre aktiviteten på kveldstid?
Ja, vi gjennomfører spill når det passer for dere.
Detaljer om spillet
Setting:
Innendørs
Gruppe:
Ingen begrensninger
Pris:
På forespørsel
Lag:
4 – 6 personer
Tid:
Ca. en time
Escape Game: The Lockdown
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.

No items found.