Fysisk spill
Icebreaker Game

Kickstart møtet eller eventet ditt med dette spillet! Icebreaker Game er en morsom og uformell konkurranse der de ansatte får bryne seg på quiz i en rekke varierte kategorier.

FRA 5 - 2000 PERSONER
KR 450,- PR PERSON EKS. MVA
Fysisk Teambuilding
Spillet som får energien i taket!
?
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Spillet som får energien i taket!

Fysisk Teambuilding

Gjør samlingen morsommere. Bruk din kunnskap og svar på så mange spørsmål dere klarer før tiden er ute, og er dere ekstra gode på et emne kan dere velge vanskelighetsgrad for å få en større sjanse til å tjene mer poeng.

Morsomt
Digitalt
Engasjerende

Om Icebreaker Game

Icebreaker Game er en sosial, teambasert quiz som er laget for å underholde, og er en perfekt samtalestarter! Spillet kjøres på nettbrett og spilles i to runder på 15 minutter. Spillerne deles inn lag på 3-6 personer og målet er å samle så mange poeng som mulig.

Klikk for å se ->

Spillets innhold

Icebreaker Game er delt opp i to runder, og har en total spilltid på ca. 25 minutter, inkludert en kort pause. Spørsmålsstillingene er laget for å skape diskusjon og latter. Deltakernes beslutningsevne testes i morsomme spørsmål med varierende vanskelighetsgrad, som for eksempel kunst & kultur, geogragi, mat & drikke, musikk og mye mer! Dette spillet engasjerer alle og skaper herlige samtaleemner, samtidig som man konkurrer mot sine kollegaer.

Klikk for å se ->

Hvordan spillet fungerer

Denne aktiviteten passer perfekt i forbindelse med møter, konferanser, middager og sosiale samlinger. Spillet gjennomføres i grupper på 3-6 personer, hvor laget får utdelt hvert sitt nettbrett. Icebreaker Game er delt opp i to heat, som gjør det mulig å dele opp aktiviteten eller spille den sammenhengende. Aktiviteten kan gjennomføres på egen hånd eller ved hjelp av våre aktivitetsledere.

Klikk for å se ->

Skreddersy spillet

Vi kan tilpasse spillet ved å legge inn quizoppgaver som handler om deres bedrift. Aktuelle temaer kan være strategi, fun facts, deres ansatte, verdier, bærekraft o.l. Vi kan gi dere eksempler på oppgaver som er brukt tidligere, for å forenkle prosessen deres. Vi kan også inkorporerer selskapets egne bilder, logo og fargekoder. Designteamet vårt vil tilpasse spillet for å lage en rød tråd.

Klikk for å se ->

Umiddelbare resultater

Alle resultater fra spillet får man umiddelbart på våre dashboards. Bruk dashboardet til å gå gjennom resultatene i plenum. Man kan også sammenligne resultatene i ulike land, byer, divisjoner, avdelinger osv.

Klikk for å se ->

Hva er utbyttet av aktiviteten?

Icebreaker Game er en kort og morsom energizer som får fart på møter og eventer. Som navnet avslører er aktiviteten en perfekt icebreaker som bringer deltakerne tettere på hverandre. Spillet skaper latter og samhørighet, samtidig som man får konkurrere lagene imellom.

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
1800
har spilt våre spill
+10
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Passer spillet for de som er 55+?
Ja, spillet passer for alle aldre.
Kan vi avbestille?
Ja, under noen omstendigheter. Spør oss om vår kanselleringspolicy.
Må vi laste ned en app selv?
Nei, vi stiller med nettbrett der spillet allerede er lastet ned.
Kan vi gjøre aktiviteten på kveldstid?
Ja, vi gjennomfører spill når det passer for dere.
Detaljer om spillet
Aktivitetstype:
Generell trivia quiz
Pris
450,- person eks mva (min 12.000 eks mva)
Tid:
2×15 minutter
Setting:
Innendørs
Gruppe:
Ingen begrensninger
Lag:
4 – 6 personer
Icebreaker Game
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.

No items found.