Teambuilding og aktiviteter i og rundt Oslo by.

TEAMBUILDING
Destinasjon Oslo & omegn

Let's play har et variert utvalg av teambuilding og aktiviteter i og rundt Oslo by. Aktivitetene lar grupper løse ulike oppgaver av varierende vanskelighetsgrad. Med en spill-rating på 4,7 av 5 mulige stjerner, er vi trygge på at vi leverer solide, morsomme og spennende løsninger. Vi har spill til din lokasjon, inne eller ute og er fleksible når det kommer til dine ønsker og behov.

Martin Vinje - Lyn&Torden Event

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

?
Send inn ditt spørsmål!
Takk! din melding har blitt mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Awesome Inc.

En engasjerende og kreativ poengjakt der dere kommer tett på hverandre, og hvor godt samarbeid er avgjørende for å lykkes!

Bjørvika Challenge

Opplev Oslos nye og spennende bydel! Bjørvika byr på strandliv, arkitektur, kule butikker og restauranter - og er i ferd med å bli et sentrum for kunst og kultur.

Brygga Challenge

Aker Brygge og Tjuvholmen har utviklet seg stort de siste årene! Her bugner det av restauranter og matvogner langs brygga med utsikt over Oslofjorden. Her vil du finne badestrand, kunst og skulpturer.

Grünerløkka Challenge

Her er Oslos kanskje koseligste bydel! Grünerløkka har et yrende liv med sjarmerende handlegater, kaféer og butikker, spennende industrihistorie og hyggelige grøntområder langs Akerselva.

Frognerparken Challenge

I hjertet av Oslo finner du Frognerparken! Det populære rekreasjonsområdet ligger i Vigelandsparken, den kjente skulpturparken til Gustav Vigeland. Her finner du kaféer, spennende kunst, historie m.m.

Holmenkollen Challenge

Velkommen til Oslos mest besøkte attraksjon! Holmenkollen ligger vakkert til, med byens beste panoramautsikt. Her kan dere oppleve verdens eldste skimuseum og den verdenskjente Holmenkollbakken.

Fornebu Challenge

Fornebu har vokst i rekordfart, og dere vil finne en spennende og levende ny bydel som byr på mye spennende! I Fornebu Challenge blir dere kjent med både nye og gamle Fornebu, og hverandre!

Lysebu Challenge

Bli kjent med Lysebu og deres spennende historie! I denne engasjerende og morsomme poengjakten vil dere bli godt kjent med området, og hverandre. Her gjelder det å samarbeide for å lykkes!

Oscarsborg Challenge

Oscarsborg Festning ligger som en perle midt i Drøbaksundet! Bli med på en spennende og lærerik teambuilding, hvor dere får brynt dere på både kreativitet, historie og samarbeid.

Son Challenge

Norges «nordligste sørlandsby» ligger i Son! Bli kjent med denne kystperlen som er fullspekket med spennende kystkultur og historier, og oppdag hvordan dere samarbeider ved hjelp av Son Challenge.

Green Hat Challenge

En engasjerende og kreativ poengjakt der dere kommer tett på hverandre, og hvor godt samarbeid er avgjørende for å lykkes! Vår bestselgende teambuildingsaktivitet!

Exploration Challenge: Oslo

Opplev det beste Oslo kan tilby på en engasjerende og morsom måte! Exploration Challenge Oslo er en perfekt aktivitet for å bli kjent med byen, og hverandre.

Escape Game: The Lockdown

En hacker har sperret alle firmaets filer. Klarer dere å låse dem opp på 60 minutter? The Lockdown er et altoppslukende og underholdende escape game.

Mingle Game

Leter du etter en måte å gjøre minglingen blant de ansatte lettere, og mer underholdene? The Mingle Game er en perfekt aktivitet!

Music Experience

Krydre kvelden med en musikalsk utfordring! Denne aktiviteten tar dere gjennom musikk fra 1970-tallet og frem til i dag.

Icebreaker Game

Kickstart møtet eller eventet ditt med dette spillet! Icebreaker Game er en morsom og uformell konkurranse der de ansatte får bryne seg på quiz i en rekke varierte kategorier.

Når dere lykkes har vi
gjort jobben vår

Er det noe du lurer på om teambuilding-spillene, hvordan de kan tilpasses bedriften eller hvor du i det hele tatt skal begynne? Ikke nøl med å ta kontakt. For oss er det viktig at du får mest mulig og det beste ut av ditt teambuildingarrangement. Jo mer du spør, dess mer kan vi bidra til at du lykkes!

SEND FORESPØRSEL
Du kan ringe oss på 22 28 00 22
Ring oss på 22 28 00 22
TA KONTAKT
TLF: 930 13 958
?
Send inn ditt spørsmål!
Takk, din melding har blitt mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi er her for å hjelpe!

Vi følger deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og innhenting av data, enten vi er der live eller en telefonsamtale unna. Fortell oss hva dere trenger!

Takk for at du kontakter oss.
Oops! Her ble det noe feil. Se over om det er noe som ikke er riktig.