Fysisk spill
Lysebu Challenge

Bli kjent med Lysebu og deres spennende historie! I denne engasjerende og morsomme poengjakten vil dere bli godt kjent med området, og hverandre. Her gjelder det å samarbeide for å lykkes!

FRA 5 - 2000 PERSONER
KR 590,- PR PERSON EKS. MVA
?
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fysisk teambuilding

Let's play tror det finnes en bedre måte å bli kjent med kulturen og ta byens puls på. Vi kombinerer gamification med sightseeing på en ny, morsom og utfordrende måte

Om spillet

Lysebu Challenge er en kreativ og morsom aktivitet, der dere tar dere rundt på Lysebu for å løse varierte oppdrag på et nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag og quiz, til noe dere skal finne eller gjøre. Man konkurrerer lagvis i en aktivitet som byr på en kreativ poengjakt og rebusløp. Det er flere oppdrag enn dere klarer å løse, så her handler det om strategi, prioritering og samhandling. Dette er teambuilding med kreative oppdrag og masse moro!

Klikk for å se ->

Lokasjoner

På Lysebu finnes det fem lokasjoner dere kan besøke i nærområdet. Nettbrettet vil gi beskjed når det er på tide å gå til en lokasjon, og oppgavene er knyttet til den spesifikke lokasjonen dere er på. Mens man beveger seg mellom lokasjonene i spillet, kommer det andre oppgaver på løpende bånd i nettbrettet. Disse oppgavene er med på å booste poengsummen deres!

Klikk for å se ->

Spillets innhold

Spillet inneholder et bredt spekter av ulike oppgaver. Gruppene konkurrerer lagvis i en aktivitet som byr på en kreativ poengjakt, der man besøker lokasjonene som dukker opp i spillet. Lokasjonene som er valgt ut er spesielt interessante for området du befinner deg. I spillet finner man eksempelvis quiz, hjernetrim, gåter, dikt, lydklipp, video-oppgaver og foto-oppgaver.

Klikk for å se ->

Praktisk info

Let's play leverer en aktivitet med alt av instruksjoner og utstyr til gruppen. Spillet kan gjennomføres på egen hånd eller ved hjelp av våre aktivitetsledere. Grupper på 4-6 personer gjennomfører spillet ved bruk av et nettbrett. Spilltiden kan variere og tilpasses deres behov, men er vanligvis mellom 60-90 minutter. Spillet generer mange morsomme bilder og en resultatliste, som presenteres når aktiviteten er ferdig.

Klikk for å se ->

Tilpasset deres behov

Vi kan skreddersy innholdet i aktiviteten slik at det passer bedre til selskapets profil, og deres arrangement. Da tilpasser vi spillet med ønskede spørsmål fra selskapet, og legger til grafisk profil og logo. Vi veileder dere gjennom hvordan spørsmålene kan formuleres, og vi sikrer at de kommer til å fungere innenfor aktivitetens rammer.

Klikk for å se ->

Målet med aktiviteten

Spillet er en kreativ og kul teambuilding som skaper samarbeid og styrker lagånden. En slik utfordring stimulerer til økt engasjement og konkurranseinstinkt – så her gjelder det å tenke logisk, kommunisere godt og være nyskapende! Som en bonus blir dere også kjent med området dere er i.

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
1800
har spilt våre spill
+10
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Hva skjer hvis det er dårlig vær?
Mange av oppgavene kan løses innendørs eller under tak. Vi har også spill som kan kjøres innendørs som backup. Ved behov, spør oss om dette minst 3 arbeidsdager før eventdatoen.
Passer spillet for de som er 55+?
Ja, spillet passer for alle aldre.
Kan vi avbestille?
Ja, under noen omstendigheter. Spør oss om vår kanselleringspolicy.
Kan vi velge hvor vi vil ha start og mål?
Ja, start og mål trenger ikke å være samme sted. Mange av våre kunder starter på kontoret/møtelokalet og avslutter på f.eks. en restaurant.
Må vi finne lokasjoner til spillet selv?
Nei, alt er inkludert.
Må vi laste ned en app selv?
Nei, vi stiller med nettbrett der spillet allerede er lastet ned.
Kan vi gjøre aktiviteten på kveldstid?
Ja, vi gjennomfører spill når det passer for dere.
Hva gjør vi dersom en eller flere i gruppen har en funksjonsutfordring?
Vi finner en løsning på dette. Personen(e) kan være med på moroa fysisk eller virtuelt, og vi tilpasser oss slik at det fungerer for dere.
Detaljer om spillet
Aktivitetstype:
Morsom, energiske utfordringer kombinert med sightseeing
Varighet:
60 – 90 minutter
Pris:
590,- eks mva per person
Setting:
Utendørs
Antall:
Fra 4 personer (ingen begrensning på antall)
Lag:
4 – 6 personer
Lysebu Challenge
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.

No items found.