Green Hat People Norge blir Let’s play

Norges største gamification leverandør av digitale teambuilding-aktiviteter og fagspill står nå på egne ben som Let’s play. Dører til nye muligheter og aktiviteter åpnes, til glede for gamle og nye kunder.

Samme innhold – ny innpakning

Foruten navneskifte og ny nettside er det meste slik kundene i over 10 år kjenner bedriften; samme adresse, samme menneskene med de samme verdiene, samme produktene og tjenestene, og den samme digitale moroa – bare flere nye muligheter og aktiviteter. Let’s play vil fokusere videre på teambuilding, kultur og verdi-implementering, samt onboarding.

«Målet vårt er å bli den foretrukne gamification leverandøren for næringslivet og eventbyråer i Norden, ved å levere løsninger med fokus på trygghet, kvalitet og innovasjon. Vi skal gi kundene våre det lille ekstra!»

- Knut Skille, Managing Director

Navn som gjenspeiler produktet

Da nytt navn skulle velges var de ansatte opptatt av at det skulle si noe om produktet og selskapets visjon, og at man skulle sitte igjen med en god følelse knyttet til det. Uttrykket «Let’s play» kan tolkes som en direkte oppfordring til lek og moro. «Gamification» inneholder dog mer enn det, og beskrives som en metode hvor *elementer fra spill og spill-prinsipper brukes i kontekster og situasjoner utenfor spill- sammenheng, som f.eks. i læring, rekruttering, organisatorisk produktivitet – i tillegg til tilrettelagt teambuilding, som er Let’s play sitt spesialområde.

«Navnet falt på Let’s play fordi vi synes det beskriver det vi driver med og passer til visjonen og målene våre.»

- Knut Skille

Green Hat People International, med hovedkontor i Sverige og kontorer over hele verden, har endret selskapsstrategi og er ikke lenger et franchiseselskap. Tidligere franchisetakere vil likevel kunne levere de samme produktene innen digital teambuilding. Dermed blir kontoret i Oslo til Let’s play, uten at kundene vil merke vesentlig forskjell – bortsett fra flere nye produkter.

Niklas Tyllström, gründer av tidligere Green Hat People, nå CEO i Doubleflow og Green Hat Games, bekrefter at samarbeidet går inn i en ny fase som de ser frem til. Han har fortsatt tillit til at menneskene bak Let’s play vil støtte de norske kundene positivt i fremtiden.

«Vi är glada och stolta över det samarbete vi har haft sedan 2013, som inneburit många nöjda kunder och lyckade projekt på den norska marknaden.»

– Niklas Tyllström

Om Let’s play

Green Hat People Norge har blitt driftet av Interactive Games AS. Interactive Games AS er et gamification byrå som lager digitale, hybride og fysiske spill-løsninger til næringslivet. Interactive Games AS har besluttet å bytte markedsnavn til Let’s play.

Let’s play har kontorer på Nordstrand i Oslo med fire ansatte, betjener kunder over hele landet og samarbeider med tidligere Green Hat People Bergen, som nå har sitt eget brand.

Kontakt:

Managing Director

Knut Skille
knut@letsplay.no

Tel: 930 13 958

Liker du det du ser og ønsker å følge oss fremover?