Fysisk spill
Awesome Inc.

Awesome Inc. er den ultimate poengjakten! Spillet byr på en kreativ og annerledes teambuilding og inneholder lagoppdrag, hjernetrim og utfordringer i en rekke ulike vanskelighetsgrader.

FRA 5 - 2000 PERSONER
KR 590,- PR PERSON EKS. MVA
Awesome Inc.
Spillet er interaktivt, morsomt, energiskapende og overraskende. Awesome Inc. gir deltakerne en opplevelse de sent vil glemme!
?
Send inn ditt spørsmål!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Spillet er interaktivt, morsomt, energiskapende og overraskende. Awesome Inc. gir deltakerne en opplevelse de sent vil glemme!

Fysisk teambuilding

Awesome Inc. byr på lek og moro, utfordringer og samarbeid i teamet. Her gjelder det å ta kreative bilder, morsomme videosnutter og løse oppgavene man får på best mulig måte. Spillet er svært energiskapende og kan være avhengighetsdannende!

Om spillet

Awesome Inc. lar deltakerne oppleve en kreativ og annerledes teambuilding. Spillet inkorporerer lagoppdrag, hjernetrim og utfordringer i en rekke vanskelighetsgrader. Man klarer ikke å løse alle oppgavene før tiden er ute, så lagene må prioritere hvilke oppgaver de ønsker å satse på. Dette gir lagene følelsen av at de er i kontroll over sin egen spillopplevelse. Målet med spillet er å oppnå høyest mulig poengsum, samtidig som man har det gøy med laget!

Klikk for å se ->

Utfordringer

Det finnes tre ulike hovedkategorier i spillet. Kategori 1 går ut på at deltakerne blir utfordret til å gjennomføre noe som f.eks. en sang eller å fortelle en vits. I kategori 2 må deltakerne samarbeide for å fullføre en oppgave sammen f.eks. sjonglering, menneskelig pyramide eller å bygge sandslott. I den siste kategorien må laget ha med tilfeldig forbipasserende for å fullføre oppgaven i f.eks. tautrekking eller breakdance.

Klikk for å se ->

Spillets innhold

Spillet inneholder en innholdsrik katalog med oppgaver. I løpet av spillet tar lagene bilder, spiller inn videoklipp, svarer på spørsmål, løser gåter og puslespill eller besøker spesielle lokasjoner. Kreativitet og originale løsninger gir lagene bonuspoeng som kan være utslagsgivende i konkurransen.

Klikk for å se ->

Praktisk info

Let's play leverer en aktivitet med alt av instruksjoner og utstyr til gruppen. Spillet kan gjennomføres på egen hånd eller ved hjelp av våre aktivitetsledere. Grupper på 4-6 personer gjennomfører spillet ved bruk av et nettbrett. Spilltiden kan variere og tilpasses deres behov, men er vanligvis mellom 60-90 minutter. Spillet generer mange morsomme bilder, filmer og en resultatliste, som presenteres når aktiviteten er ferdig.

Klikk for å se ->

Tilpasset deres behov

Vi kan skreddersy innholdet i aktiviteten slik at det passer bedre til selskapets profil, og deres arrangement. Man kan eksempelvis legge til egne spørsmål fra selskapet, GPS-lokasjoner i området og grafisk profil og logo. Vi veileder dere gjennom hvordan spillet kan tilpasses på best mulig måte, og sikrer at spillet vil fungere optimalt.

Klikk for å se ->

Målet med aktiviteten

Spillet er en kreativ og kul teambuilding som skaper samarbeid og styrker lagånden. Når lagene blir utfordret til å gå utenfor komfortsonen, øker engasjementet og konkurranseinstinktet. I dette spillet må man kommunisere godt og være nyskapende, for å gå hele veien til topps!

Klikk for å se ->
Ta kontakt, og send oss en forespørsel.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!

Martin Vinje
Lyn&torden EVENT | Byråleder

Vi har benyttet flere av Let's play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!

Therese Kristoffersen
KPMG AS | Senior HR Consultant

Vårt samarbeid med Let's play er alltid veldig hyggelig. Vi kan være trygge på at produktet er av høy verdi for våre kunder og at menneskene i Let's play er profesjonelle og innehar stor kompetanse. Prosjektene vi har hatt så langt har vært komplekse og tilpasset kundens verdier og virksomhet.

Charlotte Ringnes Relling
Event NPG | Project Manager
4.7
Spillrating (av 5 mulige)
1800
har spilt våre spill
+10
års erfaring
7
Tilgjengelige språk

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende. Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle og fysiske teambuilding-spill, vil dine ansatte bygge tettere bånd til hverandre og ditt firma. Vi kan sørge for at onboarding skjer raskt og effektivt, lansering av verdier blir lekende lett og at dine ansatte får en opplevelse de sent vil glemme. Let’s play!

Spørsmål & svar
Hva skjer hvis det er dårlig vær?
Mange av oppgavene kan løses innendørs eller under tak. Vi har også spill som kan kjøres innendørs som backup. Ved behov, spør oss om dette minst 3 arbeidsdager før eventdatoen.
Passer spillet for de som er 55+?
Ja, spillet passer for alle aldre.
Kan vi avbestille?
Ja, under noen omstendigheter. Spør oss om vår kanselleringspolicy.
Må vi finne lokasjoner til spillet selv?
Nei, alt er inkludert.
Må vi laste ned en app selv?
Nei, vi stiller med nettbrett der spillet allerede er lastet ned.
Kan vi gjøre aktiviteten på kveldstid?
Ja, vi gjennomfører spill når det passer for dere.
Hva gjør vi dersom en eller flere i gruppen har en funksjonsutfordring?
Vi finner en løsning på dette. Personen(e) kan være med på moroa fysisk eller virtuelt, og vi tilpasser oss slik at det fungerer for dere.
Detaljer om spillet
Aktivitetstype:
Enkelt og gøy
Varighet:
60 – 90 minutter
Pris:
590,- eks mva per person
Antall:
Fra 4 personer (ingen begrensning på antall)
Lag:
4 – 6 personer
Awesome Inc.
- Dokumentasjon

Dokumentasjon om spillet i PDF-format. Inneholder fakta om spillet og kontakt informasjon.

No items found.